Burada ne arandı? Burada ne arandı?

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığının Mustafa Güllü’yü uyarmasının nedeni de belli oldu. 

Bazı konularda yaptığı çıkış ve açıklamalar ile dikkat çeken Mustafa Güllü’nün MHP’den daha önce Milletvekilliği adaylığı ile görsel ve bilgiyi sosyal medya hesabında sıklıkla gündeme getirmesinin MHP camiasında yarattığı rahatsızlık sonrasında kendisi uyarıldı.

Sosyal medya hesabında MHP’de geçmişteki adaylığı ile ilgili vurgulamalarda bulunmaması konusunda net bir şekilde uyarıldığı öğrenilen Mustafa Güllü’nün bundan sonraki paylaşımlarında bu uyarıyı dikkate alıp almadığınında takip edileceği öğrenildi. 

Konu ile ilgili olarak bilgisine başvurulan üst düzeydeki bir MHP yetkilisi ODAK’a şunları söyledi; ‘Mustafa Güllü geçmişte milletvekilliği için partimizden aday olmuştu. Son zamanlarda bazı konularda sıklıkla ismi gündeme gelmekte ve bazı kesimlerden de ciddi tepkiler almaktadır. Kendi tercihi olan açıklama ve hareketlerine bizim bir müdahalemiz olamayacağı gibi, bu açıklama ve hareketlerinin partimizi bağlamayacağı da aşikardır. Güllü’nün Sosyal medya hesaplarında MHP Adaylığı ile ilgili bilgiler ve bazı vurgulamalar onun bu açıklama ve hareketlerinin MHP’nin görüşü ve tavrı gibi algılamalara yol açtığı, MHP’nin onun arkasında olduğu gibi asılsız bir algının oluştuğu şeklinde vatandaşlarımızdan gelen bilgileri dikkate alarak kendisini uyardık ve partimizin adını kullanmaması ve sosyal medya hesaplarında bu konuda uyarılarımızı dikkate almasını istedik. Bir kişi geçmişte MHP'den her hangi bir yere aday oldu diye ömür boyu MHP’li olduğu düşünülemez. Güllü’nün açıklamaları, hareketleri bizi başlamamaktadır’ dedi. 

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER