Toplantıda konuşan Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’nin sıradan bir siyasi parti olmadığını belirterek, partinin kutsal bir davaya hizmet ettiğini ifade etti. Taytak, "Bizler sıradan bir siyasi partinin sıradan bir temsilcisi değiliz; bizler şehidi olan, gazisi olan bir yapının içinde mücadele veren kişileriz. Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin de dediği gibi, biz Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. Bu kutlu davayı ilçelerimizde temsil eden sizler, vatandaşlarımızdan aldığınız destekle onlara hizmet edeceksiniz. Birliğimizi, beraberliğimizi sizler sağlayacaksınız," dedi. Taytak, MHP teşkilatlarının her kapıyı çalacağını ve her gönüle ulaşmayı hedeflediğini belirterek, “Amacımız her daim hizmet etmek ve bu yolda kararlılığımızdan asla vazgeçmeyeceğiz,” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Ahmet Kahveci ise toplantıda MHP'nin yerel ve genel düzeydeki hedeflerine değinerek, teşkilatın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin önemine dikkat çekti. Kahveci, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak halkımızın beklentilerini karşılayacak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçe teşkilatlarımızla sürekli iletişim ve iş birliği içerisinde olacağız," dedi.

Başkan Köksal Afyonluları Davet Etti Başkan Köksal Afyonluları Davet Etti

Toplantıda söz alan ilçe başkanları da kendi bölgelerindeki siyasi durum ve parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve gelecek planları üzerinde yapılan değerlendirmelerle sona erdi.

Kaynak: MURAT EMRE