Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoda, Mehmetçik'in karada, denizde ve havada görev yaparken Türk bayrakları ve milli takım forması ile milli takıma başarı dileklerini ilettiğini gösterdi.

Thumbs B C E979B5Ca0E835753B34B44496Ba31F84

MSB, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında Türkiye-Hollanda karşılaşması öncesinde milli takıma destek veren bir video paylaştı. Videoda, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman Mehmetçikleri, milli takım forması giyerek ve Türk bayrakları açarak, A Milli Futbol Takımı'na başarılar diledi.

Bakanlığın paylaştığı videoda şu mesaj yer aldı:

Dün öğlen saatlerinde kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğu bulundu! Dün öğlen saatlerinde kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğu bulundu!

"Milli ruh, milli güç. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin korkusuz ve kahraman Mehmetçiklerinden, bu akşam Hollanda karşısında yarı final için mücadele edecek olan 'Bizim Çocuklar'a mesaj var: A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024'te sağlayacağı her başarı, milletimizle birlikte engin dağlarda, amansız denizlerde ve hudutsuz göklerde görev yapan askerlerimizi de sevince boğacak. Haydi Türkiye, hep birlikte zafere."

Kaynak: AA