İki aşamalı oyunun sonunda başarısız olan Yudum, gözyaşları içinde yarışmaya veda etti. Gecenin sürprizi ise Mehmet Yalçınkaya'nın yarışmacılardan yapmasını istediği "Okyanus" isimli imza yemeğinin izleyiciler tarafından eleştirilmesi oldu.

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu yarışmada, ilk turda incir kullanarak en yaratıcı yemeği yapmaya çalışan yarışmacılardan Muratcan, Şirin, Beyza ve Zübeyde bir üst tura yükseldi. Kerem, Yudum, Beyza ve Erim ise ikinci turda şef Mehmet Yalçınkaya'nın "Okyanus" isimli imza yemeğini yaparak elenmemek için mücadele etti.

Ma1

Yalçınkaya'nın “Okyanus” isimli imza yemeğinde simit üzerine balık servis edilmesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ahtapot, levrek, yılan balığı ve sardalya gibi deniz ürünlerinden oluşan bu tabak, izleyiciler tarafından özensiz bulundu. Birçok izleyici, "Bu tabağı bir yarışmacı yapsa eleştirirlerdi" ve "Bu yemeğe para vermem" şeklinde yorumlar yaparak tepki gösterdi.

94 yaşındaki Rahmi Koç’tan zengin dansı! 94 yaşındaki Rahmi Koç’tan zengin dansı!

Njxjcm44

Gecenin sonunda, en başarısız tabağı çıkaran Yudum yarışmaya veda etti. Gözyaşlarıyla vedalaşan Yudum, "Çok dağıldım ve her şey karıştı. Hepinize teşekkür ederim, gülerek gitmek istiyordum" dedi. Yarışmayı 20. sırada tamamlayan Yudum, erkek arkadaşına da desteği için teşekkür ederek yarışmadan ayrıldı.

Ma33

Kaynak: Gamze Nazmiye Özbunar