"Kim Milyoner Olmak İster"de Basit Soruyu Bilemedi: Oktay Kaynarca Kahkahaya Boğuldu "Kim Milyoner Olmak İster"de Basit Soruyu Bilemedi: Oktay Kaynarca Kahkahaya Boğuldu

Ziyarete, Halkbank Bölge Müdürü Birkan Meydan, Merkez Şube Müdürü Gökhan Tuğ ve KOBİ Bölüm Müdürü Bülent Değer katıldı. Kooperatifin genel gidişatını takip amacıyla yapılan görüşmede, bölge müdürü Birkan Meydan, kooperatifin 1. grupta yer almasının genel durumunun iyi olduğunu gösterdiğini belirtti. Ayrıca, Afyon'daki tüm esnaf ve sanatkarlara destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

BAŞARILI ÇALIŞMALARA VURGU

Merkez Şube Müdürü Gökhan Tuğ ise, kooperatifin 1. grupta olmasının, kooperatif yönetiminin başarılı çalışmaları ve Afyon esnafının ödeme ahlakının yüksek olmasından kaynaklandığını vurguladı. Banka ile kooperatif arasındaki iyi diyalog ve uyumlu çalışma sayesinde bu başarının elde edildiğini ifade etti.

Kooperatif Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Halkbank yetkililerine esnaf ve sanatkarlar adına teşekkür ederek, ziyaretin işbirliği ve destekleri artırma adına önemli olduğunu söyledi.

Editör: Fadime Özkaran