Milyonlarca araç sahibine duyuruldu! O tarihten sonra tamamen zorunlu Milyonlarca araç sahibine duyuruldu! O tarihten sonra tamamen zorunlu

Nisan ayının ilk günlerinde maaş promosyon ödemelerine yeni açıklamalar yapılırken ödemelerin ne zaman yapılacağına dair araştırmalar başladı. Emekli promosyonları 18.000 TL seviyelerine kadar yükselirken çalışanlar ise maaş promosyonlarının belirlenmesine dair güncellemeleri takip etmeye başladı. Maaş promosyon görüşmelerinde belediyeler, müdürlükler, işyerleri, kurumlar, üniversiteler resmi internet sitesinden bilgilendirmeler yayınlandı.

O KİŞİLERE 36.000 TL PROMOSYON

Bankaların emekli promosyon kampanyalarına dair araştırmalar yapılırken Muratpaşa İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından gelen duyurular üzerine İş Bankası 36.100 TL’lik promosyon anlaşması imzalandı. Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Mayıs maaşları ile hesaplara yatırılacağı duyurulurken hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

36.100 TL promosyon

2024 NİSAN PROMOSYON GÖRÜŞMELERİ

36.100 TL’lik promosyon anlaşmasıyla beraber bilgilendirmeler bulunurken farklı belediyeler, kurumlar, müdürlükler, üniversite, işyerlerinde çalışan personeller bankalar ile gerçekleşen promosyon görüşmeleri kararına varılarak yakından takip edildi. İleri zamanlarda maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar imzaladıkça kamuoyuna bilgilendirmeler yapılacaktır.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN