Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Masa Tenisi İl Temsilciliği'nin işbirliği ile gerçekleştirilen 100. Yıl Cumhuriyet Kupası müsabakaları sona erdi. Afyonkarahisar'daki etkinlik, genç sporcuların performansını sergileme fırsatı bulduğu bir platform oldu.

RENKLİ ANLAR YAŞATTI

Bu mücadeleye Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerinden toplamda 35 sporcu katıldı. Katılımcılar arasında 30 erkek ve 5 kadın sporcu bulunuyordu. Rakipleri karşısında hünerlerini sergileyen sporcular, izleyicilere renkli anlar yaşattı.

Müsabakaların sonuçlarına göre; kadınlar kategorisinde birinciliği Maryam Ala Muhammed elde ederken, ikinciliği Şerife Nur Kaymak, üçüncülüğü Afra Meryem Kaya ve dördüncülüğü Medine Nur Çelik kazandı. Büyük erkekler kategorisi ise Ali Yeni'nin birinciliği ile sona erdi. Zikrullah Gümüş ikinci, Ahmet Özer üçüncü ve İsmail Erdoğan ise dördüncü oldu.

ÖDÜL TÖRENİ

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen takdim etti. Ödül töreni, sporcu ve izleyiciler arasında büyük bir coşku oluşturdu. Bu tür etkinliklerin genç sporcuların motivasyonunu arttırdığı ve spora olan ilgiyi üzerinde olumlu bir etkisi olduğu düşünülüyor. >>TUĞBA ÖZKAN

Milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, İsrail'in Filistin'deki katliamına yine tepki gösterdi! Milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, İsrail'in Filistin'deki katliamına yine tepki gösterdi!

Editör: Tuğba Özkan