"KARDEŞ ŞEHİR İLİŞKİLERİNDE DAHA FAZLA İŞ BİRLİĞİ YAPMAYI HEDEFLİYORUZ"

Mansur Yavaş, yaptığı konuşmada Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel önemine dikkat çekerek, CHP'nin yerel politikalarını yakından inceleme ve fikir alışverişinde bulunmanın kendisi için önemli olduğunu ifade etti. Yavaş, "Afyonkarahisar gibi köklü bir şehirde CHP'nin yerel politikalarını görmek ve sizlerle bu doğrultuda fikir alışverişi yapmak büyük bir değer taşıyor. İki şehir arasında belediyecilik ve kardeş şehir ilişkilerinde daha fazla iş birliği yapmayı hedefliyoruz," dedi. Yavaş, özellikle sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde Ankara'da hayata geçirilen projelerden bahsederek, bu projelerin Afyonkarahisar'da da uygulanabileceğine dikkat çekti.

"YAVAŞ’IN TECRÜBELERİ AFYONKARAHİSAR’A KATKI SAĞLAYACAK"

Japon turistleri taşıyan yolcu otobüsünün devrildiği kazada yeni detay! Japon turistleri taşıyan yolcu otobüsünün devrildiği kazada yeni detay!

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Mansur Yavaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Yavaş’ı il başkanlığımızda ağırlamak bizim için büyük bir onurdur. Ankara’da gerçekleştirdiği projeleri yakından takip ediyoruz ve bu tecrübelerin Afyonkarahisar’a katkı sağlayacağına inanıyoruz," dedi. Erhan ayrıca, Afyonkarahisar’da parti olarak yürüttükleri çalışmalar ve kent için planladıkları projeleri Yavaş ile paylaştı.

Ziyaret, günün anlam ve önemini vurgulayan hatıra fotoğrafları çekimiyle sona erdi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN