Yarışmaya Antalya’dan katılan, aslen Afyonlu olan Zeynep Saki ve ailesi, heyecanla beklenen topları seçti. İlk haklarında 9 numaralı topun açılmasını isteyen aile, araba kazanma şansını elde etti. İkinci haklarında bir televizyon, üçüncü haklarında ise bulaşık makinesi kazandılar. Son hakları içinse M. Ali Erbil’in yönelttiği “Devam mı, tamam mı?” sorusuna, aile kararlılıkla “Devam” cevabını verdi.

Ffffffffffffff

Afyon Plakası 3'le Gelen Zafer

Son haklarını Afyon’un şehirler arası plakası olan 3 numaralı kutudan yana kullanan Zeynep Saki ailesi, büyük bir heyecanla Erbil'in kutuyu açmasını bekledi. M. Ali Erbil, kutuyu açmadan önce "Afyon'un plakası 3. Son kararınız üç mü?" diye sordu. Ailenin kararı netti: 3 numara açılacaktı. Kutunun açılmasıyla birlikte stüdyoda büyük bir sevinç patlaması yaşandı; araba kazandıran logo ortaya çıktı!

Gelinler ve Kaynanalar İkinci Arabayı Kazandı

Programda bir ilk yaşandı; aynı bölümde iki araba birden talihlilere verildi. İkinci araba da gelinler ve kaynanaların yarıştığı bölümde kazandırıldı. Bu büyük sevinçle stüdyo adeta bayram yerine döndü.

Afyon’un Çay ilçesinde ikamet eden Zeynep Saki ailesi, bu unutulmaz anları ve kazandıkları arabayı büyük bir coşkuyla kutladı.

Vali Yiğitbaşı ve AK Partili Vekiller, Kurtulmuş’u ziyaret etti! Vali Yiğitbaşı ve AK Partili Vekiller, Kurtulmuş’u ziyaret etti!

Kaynak: ODAK HABER/AHMET SARLIK