Kocaeli’nin Gebze ilçesinde avukat Tayfun Budak, geçtiğimiz günlerde duruşmalara 11 aylık kızı Asel Dora ile birlikte katılarak dikkatleri üzerine çekti. Budak, işlerini hallederken, küçük kızı Asel Dora ise duruşma salonlarında ve adliye koridorlarında meraklı gözlerle etrafı izledi. Bu anları gören adliye personeli ve vatandaşlar, avukat baba ve kızına tebessümle baktı.

Küçük Doru, adliyenin tozunu yuttu!

Anne İş Toplantısındayken Baba Görevde

Tayfun Budak, işletmeci eşi Burcu Budak’ın toplantısı olması nedeniyle kızı Asel Dora’yı yanına aldı. Budak, kızıyla birlikte önce ofisine, ardından da Gebze Adliyesi’ne giderek duruşmalara katıldı. Asel Dora’yı bebek kangurusuna saran Budak, adliyedeki işlerini hallederken aynı zamanda kızıyla ilgilenmeye devam etti. Babasına zorluk çıkarmayan Asel Dora, duruşma salonlarında ve adliye koridorlarında sessizce olup biteni izledi. Bu durum, adliye personeli ve vatandaşların yüzlerinde tebessüm oluşturdu.

2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu! 2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu!

Küçük Doru, adliyenin tozunu yuttu!

"Hiç Yaramazlık Yapmadan Duruşmaları Dinledi"

Tayfun Budak, kızı Asel Dora ile eşiyle birlikte ilgilendiklerini, kayınvalidesinin de zaman zaman kendilerine destek olduğunu belirterek, "O gün kayınvalidem şehir dışındaydı, eşimin de acilen iş yerinde bir toplantıya gitmesi gerekti. Baba olarak sorumluluğu aldım ve çocuğumu önce ofise, ardından da adliyeye getirdim. Adliyede duruşmalara beraber gittik. O da hiç yaramazlık yapmadan duruşmaları dinledi" dedi.

"Bana Yardımcı Olmaya Çalıştılar"

Budak, kızını görenlerin yüzlerinde tebessüm oluştuğunu ifade ederek, "Herkes çok olumlu karşıladı. Hakim, katip, mübaşir hepsi Asel Dora ile ilgilendi. Bana yardımcı olmaya çalıştılar. Günümüz güzel ve uyumlu geçti" diye konuştu.

"Adliyenin Tozunu Yuttu"

Avukat Budak, kızının öncelikle iyi bir insan olmasını istediğini belirterek, "Küçük de olsa adliyenin tozlu merdivenlerinde dolaştı, adliyenin tozunu yuttu. Hukuk adına, insanlık adına güzel bir geleceği olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ