15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde, Kayseri Garnizonu ve Kartal Şehitliği ile Asri Mezarlık Polis Şehitliği ziyaret edildi.

Etkinliğe, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Hv. Tuğ. Haldun Taşan,  AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hulusi Akar, Sayın Bayar Özsoy, Şaban Çopuroğlu, Ayşe Böhürler, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İlçe belediye başkanları, Rektörle, siyasi parti il başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve şehit aileleri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, saygı atışıyla devam etti. Akabinde, protokol üyeleri şehit mezarlarını ziyaret ederek kabirlere karanfil bıraktı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve beraberindeki heyet, mezarlıkta bulunan şehit yakınlarıyla da bir süre sohbet etti.

MİLLET BAHÇESİ KAYMEK SANAT GALERİSİ AÇILIŞI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları dahilinde Vali Gökmen Çiçek, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve il protokolünün katılımlarıyla Millet Bahçesi Kaymek Sanat Galerisi açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından, galeride sergilenen eserler ziyaret edildi.

Başkan Kahveci’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı! Başkan Kahveci’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı!

Kaynak: FADİME ÖZKARAN