Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri’de dün akşam yaşanan çocuk istismarı ve ardından meydana gelen olaylara ilişkin kamu kurumları, siyasi partiler, oda ve borsa başkanları, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla toplantı yaptı. Vali Gökmen Çiçek, toplantının ardından "Tüm hemşehrilerimizi itidal ve sağduyu içerisinde devletimizin kurumlarına duydukları güven dahilinde sükunetle davranmaya davet ediyoruz" çağrısında bulundu.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

Emeklilerin uykularını kaçıran zam bilgisi sızdı! Milyonlarca emekliye çok kötü haber Emeklilerin uykularını kaçıran zam bilgisi sızdı! Milyonlarca emekliye çok kötü haber

"Kıymetli Kayserili hemşehrilerimiz ilimizde dün akşam vuku bulan elim hadise neticesinde yaşanan üzücü olayların ardından bugün Kayseri Valiliğimizde milletvekillerimiz, İl Emniyet Müdürlüğümüz, İl Jandarma Komutanlığımız, siyasi partilerimizin il başkanlıkları, il müdürlüklerimiz, Kayserispor yönetimimiz, taraftar gruplarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, oda ve borsalarımız ve muhtarlarımızla bir araya gelerek ilimizin huzur ve güvenliği için gerekli tedbirlerimizi ortak istişare ve görüşle almış bulunmaktayız. Tüm hemşehrilerimizin itidal ve sağduyu içerisinde devletimizin kurumlarına duydukları güven dahilinde sükunetle davranmaya davet ediyoruz."   

Editör: Fadime Özkaran