Bu anlamlı buluşmada, özel eğitime duyulan ihtiyaç, öğrencilerin gelişim süreçleri ve eğitimin önemi üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

San2-2

Ziyaret sırasında, Kaymakam Çengel'e Sandıklı ilçesindeki özel eğitim faaliyetleri ve bu alanda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü İbrahim Altıntaş ve Özçınar Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Mehmet Sarısoy, özel eğitim öğrencilerinin ihtiyaçlarına yönelik yapılan çalışmalar, eğitim programları ve uygulanan projeler hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundular.

Sandıklı1

Kaymakam Çengel, özel eğitimin önemine vurgu yaparak, bu alanda görev yapan öğretmenlerin fedakârlıklarının altını çizdi. Ayrıca, özel gereksinimli bireylerin toplumda daha fazla yer bulması için yerel yönetimler olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getireceklerini ifade etti.

Ziyaret sırasında öğrencilerle de yakından ilgilenen Kaymakam Çengel, öğrencilerin eğitim süreçleri ve ilgi alanlarıyla ilgili sohbet etti. Ziyaretin sonunda, öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilirken, bu buluşmanın, ilçede eğitim faaliyetlerinin daha da güçlenmesi adına önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Sportif faaliyetler için değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi Sportif faaliyetler için değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ