Katırcı, yönetim ekibiyle birlikte gerçekleştirdikleri ilk toplantıda Afyonkarahisar'ın tüm ilçelerinde teşkilatlanma sürecini hızla tamamlayacaklarını belirtti. Konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Afyonkarahisar'da Zafer Partisi'ne olan yoğun ilgiyi göz önünde bulundurarak, yönetim üyeleriyle birlikte zaferin kazanıldığı bu topraklarda meşalemizi yakmadığımız bir ilçe bırakmamak için çalışmalarımızın planını hazırladık. En kısa sürede henüz kurmadığımız tüm ilçe teşkilatlarını kuracak ve il kongremizi gerçekleştireceğiz."

AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti! AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti!

"MİLLİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Katırcı, Zafer Partisi’nin Türkiye genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da milli değerlere sahip çıkma hedefi doğrultusunda çalışmalar yapacağını vurguladı. Türkiye'nin her bir köşesinde daha refah, güvenli ve mutlu bir yaşam sunmak için mücadele edeceklerini belirten Katırcı, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: "Büyük Türk milletinin al bayrağı altında daha refah, güvenli ve mutlu bir yaşam sürmesini sağlamak, milli değerlerimize sahip çıkmak için Afyonkarahisar'da attığımız bu ilk adımın ardını bırakmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz."

"ZAFER YAKIN, MEŞALELERİ YAKIN!"

Gökhan Katırcı, açıklamasını Zafer Partisi’nin idealleri doğrultusunda yürüttükleri çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti. Zafer Partisi’nin Afyonkarahisar’da hızlı bir şekilde örgütlenmeye devam edeceğini belirten Katırcı, il genelinde güçlü bir teşkilatlanma için çalışmaları hızla sürdüreceklerini vurguladı.  

Kaynak: FATMA SEDA CAN