Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mevlüt Çınar ve Fatih Akçil ile birlikte 17 İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katıldığı 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Değerlendirme Toplantısına katıldı. Hocalar İlçesinde gerçekleştirilen toplantıya İl Müdürü Miraç Sünnetci başkanlık etti. 

İşte o toplantının detayları!

İYİLEŞTİRME PLANLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Yıl sonu değerlendirme toplantısı kapsamında; 2023-2024 Eğitim öğretim yılının genel analizi yapılırken ilimizin Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Merkezi Sınavı'nda elde ettiği başarılar üzerine de değerlendirmelerde bulunuldu.

Ayrıca, ilçelerdeki ve il merkezindeki okulların bakım ve onarım faaliyetlerinin gündeme getirildiği toplantıda, iyileştirme çalışmaları için de planlamalar görüşüldü.

İşte o toplantının detayları!

AFYONLU ÖĞRENCİLERLE GURUR DUYDU

Yaz döneminde açılacak olan DYK Kursları ve diğer gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda İl Müdürü Miraç Sünnetci, başarılarla dolu geçirilen bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldiklerini söyleyerek, Afyonlu öğrencilerle gurur duyduğunu belirtti. 

Sünnetci, ‘’Bizler eğitimin her kademesinde kaliteyi arttırmak için çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmaların olumlu sonuçlarını aldığımızı görmek yolumuzun doğruluğunu gösteriyor bize. Çıkmış olduğumuz bu başarı yolculuğunda hepinize emekleriniz için teşekkür ediyor, başarılarımızın artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

YKS kursu seviye belirme sınavı ile başladı YKS kursu seviye belirme sınavı ile başladı

Toplantı, günün anısına çekilen fotoğrafın ardından son buldu. 

İşte o toplantının detayları!
 

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ