Dinar ilçesinde eğitim altyapısının güçlendirilmesi adına yapılan çalışmalar doğrultusunda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş ve beraberindeki Şube Müdürleri Nebati Üstündağ ve Barış Nezih Çetin, eğitim kurumlarına önemli ziyaretlerde bulundu.

Fabrika işçilerine KADES hakkında bilgilendirme! Fabrika işçilerine KADES hakkında bilgilendirme!

Çiçektepe İlkokulu ve Ortaokulu'nda yer alan yeni inşa edilen istinat duvarını yakından inceleyen ekip, okulun altyapısının güçlendirilmesine yönelik yapılan yatırımları denetledi. Ayrıca, Tatarlı Cumhuriyet İlkokulu'nda kurulumu tamamlanan yeni kalorifer kazanı hakkında bilgi alıp, ısınma sistemlerinin modernizasyonunu ele aldılar.

Yapılan denetlemelerin son durağı ise Haydarlı Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu. Burada, yeni faaliyete geçirilen konferans salonunun incelenmesiyle devam eden ziyaret, eğitim kurumlarının topluluğa sunduğu hizmetleri artırmaya yönelik çalışmaları değerlendirme fırsatı sağladı. Müdür Taşbaş ve ekibi, eğitim kurumlarında yürütülen faaliyetler hakkında detaylı bilgiler edinerek, eğitime verilen desteğin altını çizdi. >>TUĞBA ÖZKAN

Editör: Tuğba Özkan