Toplantı, gündemin 12. maddesinin ele alınmasıyla devam etti. İlk olarak, İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edilen 03 AJ 369 plakalı Ford marka otobüsün, ihtiyaç kalmadığı gerekçesiyle tahsisinin iptali, İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu doğrultusunda oybirliğiyle kabul edildi. Ayrıca, Kızılay A.Ş.'nin mevcut doğal mineralli su işletme tesislerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, İhsaniye'nin Yaylabağı Beldesi civarındaki 177 numaralı sahada bir adet kuyu açılmasına yönelik Plan ve Bütçe Komisyonu raporu da oybirliğiyle kabul edildi.

Diğer önemli kararlardan biri ise Sandıklı İlçesi Ekinhisar Köyü içme suyu deposunun bakım ve onarımının yapılması talebinin yerinde incelenerek gereğinin yapılması yönünde alındı. Hocalar İlçesi Akcadere Köyü'nde içme suyu yetersizliği nedeniyle yeni sondaj kuyusu açılması talebi de aynı şekilde yerinde incelenerek karara bağlandı. Dinar İlçesi Yüksel Köyü'nde içme suyu hattının gül tarlalarından geçmesi nedeniyle deforme olup kullanılmaz hale gelmesi üzerine, hattın yerinin değiştirilerek yenilenmesi talebi ilgili daire tarafından incelenecek.

AFSÜ ile İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı AFSÜ ile İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Kaynak: GAMZE KOÇAK