Afyonkarahisar’da bir ibadethanenin bahçesi içerisinde fuhuş iddiası gündemde zirveye oturdu. Vatandaşların iddialarına göre söz konusu ibadethanenin bahçe kısmında akşam belli bir saat aralığında hayat kadınlarını pazarlayan bir şahıs olduğu öğrenildi.

Afyonkarahisar’da meydana geldiği ifade edilen olayda söz konusu ibadethanenin İmaret Camii’nin yan tarafında ki bahçe kısmı olduğu ifade edilirken bahçede aynı zamanda eşcinsel arayışında olan kimselerin de zaman zaman yer aldığı öğrenildi.

BANKLAR KALDIRILMIŞTI…

Söz konusu iddiayla alakalı olarak önceki dönemlerde İmaret Camii içerisinde bulunan yan arka banklar kaldırılmıştı.

Ef921Eaf 7Ba3 402B 808F 28Cf6Ecb1218 (1)

Fuhuş amacıyla çok sayıda eşcinsel ve hayat kadınının pazarlandığı iddiasının devamında fuhuş yapıldığı iddia edilen yerin ise İmaret Cami arkasında bulunan yolun karşısında ki ağaçlık ve metruk binalar olduğu ifade edildi.

İddiaya konu olan yeri odak haber merkezi olarak sizler için görüntülediğimizde metruk kısımda peçete ve yatak olarak kullanılan sünger parçalarına rastlanıldığı görüldü.

Konuyla ilgili olarak mahalle sakinlerinin bu durumdan rahatsız olduğu öğrenilirken yetkililerin bu bölge için harekete geçmeleri istenildi. 

Bolvadin - Çay Yolu Yıllardır Yapılmıyor, Vatandaşlar Tepkili Bolvadin - Çay Yolu Yıllardır Yapılmıyor, Vatandaşlar Tepkili

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL //ÖZEL HABER