Afyonlu öğrenciler TBMM’de! Afyonlu öğrenciler TBMM’de!

Olay, güvenlik kameralarına da yansıdı. Genç kadının doğumu tuvalette gerçekleştirdiği ve bebeği terk ettiği iddia ediliyor. Olay sonrası bebeğin ve annenin hastaneye sevk edildikleri öğrenildi.

Ailenin avukatı Ayşegül Kübra Polat, yaşananların üzüntü verici olduğunu belirtti. Genç kadının "kriptik hamilelik" yaşadığını ve hamile olduğunu doğuma kadar fark etmediğini vurgulayan Polat, müvekkilinin sindirim sistemi problemi yaşadığını sanarak defalarca tuvalete girdiğini ifade etti. Polat, müvekkilinin bebeği kasıtlı olarak terk etmediğini, olayın şokuyla ne yapacağını bilmeden tuvaletten çıktığını söyledi. Anne ve kızın şokta olduklarını ve bebeklerini sağ salim alıp Rusya'ya dönmek istediklerini dile getiren avukat, sosyal medyada yapılan yorumların da dikkatli bir şekilde yapılması gerektiğini vurguladı.

Olayın güvenlik kamerası görüntülerinde ise genç kızın valiziyle havalimanına geldiği, tuvalete girdiği ve sonrasında annesiyle birlikte uzaklaştığı görülüyor. Polis tarafından gözaltına alınma anları da kameralara yansıdı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ