FETÖ İLE BAĞINI KESMEMİŞ İSİMLERDEN TEPKİ

Bir dönem Türkiye’nin en ünlü futbolcularından biri olan ve daha sonra FETÖ ile ilişkisi nedeniyle Türkiye'den kaçmak zorunda kalan Hakan Şükür, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Şükür, “Allah kim ne hak ettiyse hakkını verecektir. Ne eksik ne fazla. Herkes sıfatlarından ayrılmış olarak o teraziye çıkacak; çırılçıplak. Ölüm hak. Her canlı ölümü tadacak. Tadmayacakmış gibi yaşayanlar bile. Allah rahmeti ve Adaleti ile muamele etsin herkese" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’DE YOĞUN TEPKİ: "ATEŞİ BOL OLSUN"

Fethullah Gülen'in ölüm haberinin duyulmasının ardından Türkiye genelinde milyonlarca kişi, sosyal medyada “ateşi bol olsun” şeklinde tepkilerini dile getirirken, Hakan Şükür’ün bu paylaşımı kamuoyunda farklı bir yankı uyandırdı. Şükür’ün FETÖ ile bağını koparmadığı ve Gülen'in ölümüne yönelik nötr veya olumsuz tepki vermek yerine, dini bir yaklaşım sergilediği bu mesajı dikkat çekti.

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN FETÖ GEÇMİŞİ

AK Parti Milletvekillerinden Banaz-Hocalar Yolu Müjdesi! AK Parti Milletvekillerinden Banaz-Hocalar Yolu Müjdesi!

Bir zamanlar Türk futbolunun yıldız ismi olan Hakan Şükür, FETÖ ile olan bağlantıları nedeniyle Türkiye'den ayrılarak ABD’ye yerleşti. 2015 yılında milletvekilliği sona eren Şükür, ABD'de yaşamını sürdürürken, Türkiye'de hakkında FETÖ üyeliği ve çeşitli suçlardan yakalama emri bulunuyor. Ayrıca Türkiye'deki mal varlıklarına el konulan Şükür, 10 yıldır Türkiye'ye giriş yapmadı ve ABD'deki yaşamını sürdürüyor.

Hakan Şükürrrrr

Kaynak: CEMİLE KAYTAN