Geçtiğimiz hafta Belediye Başkanı Burcu Köksal tarafından açılışı yapılan ve 4 çeşit yemeğin 75 TL'ye satıldığı “Halk Lokantası”, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Özellikle ekonomik zorlukların arttığı bu dönemde, uygun fiyatlı yemek arayışında olan vatandaşlar, bu tür lokantalara yoğun ilgi gösteriyor.

Son yıllarda bozulan ekonomi ile vatandaşların alım gücünün azalması, CHP'li belediye başkanlarının açtığı “Halk Lokantaları”nın popülerliğini artırdı. Ülke genelinde vatandaşların ucuz ve doyurucu yemek arayışlarına cevap veren bu lokantalar, büyük bir ilgiyle karşılaşıyor.

Bir Çorba Parasına 4 Çeşit Yemek

Geçtiğimiz hafta Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın katılımıyla Park Afyon ile Sanayi Çarşısı'nın bulunduğu alanda açılışı yapılan “Halk Lokantası” da yoğun ilgi görüyor. Özellikle öğle saatlerinde, kamu çalışanları ve birçok işçi, karınlarını doyurmak için “Halk Lokantası”na akın ediyor. Bir çorba parasına, 4 çeşit yemeğin yanında ekmek ve su ücretsiz olarak sunuluyor.

Sanayi Çarşısı'nda Büyük İlgi

Zafer Partisi İl Başkanı Gökhan Katırcı'dan İş Dünyasına Ziyaret Zafer Partisi İl Başkanı Gökhan Katırcı'dan İş Dünyasına Ziyaret

Sanayi esnafı, yıllardır öğle yemeklerinde iki çeşit yemeği aynı anda yemediklerini belirterek, “Burcu Başkanımızın sayesinde artık açılan 'Halk Lokantası' sayesinde öğlenleri ucuza sıcak yemek yiyebiliyoruz. Çıraklarımızla birlikte 'Bugün öğlen ne yiyelim? Kim yemek yapacak?' gibi sorunları unuttuk. İşyerlerimizde zaman kayıplarının önüne geçtiğimiz gibi yüklü biçimde para harcamaktan da kurtulduk. Bazen kendimiz 'Halk Lokantası'na giderek karnımızı doyuruyoruz. İş yoğunluğu olduğunda ise çıraklarımızı 'Halk Lokantası'na göndererek yemek getirtiyoruz.” dedi.

Editör: Cemile Kaytan