Rol aldığı dizilerle büyük bir hayran kitlesi edinen Hafsanur Sancaktutan, bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda yalnız olduğunu belirten ve "Ortalıkta adam kalmadı" diyen Sancaktutan, sonunda aradığı aşkı buldu. Meslektaşı Kubilay Aka ile birlikte olduğu ortaya çıkan Sancaktutan, hayranlarını şaşırttı.

18649527 728Xauto

Çapraz bağ ameliyatı sonrası diziye döndü

Geçtiğimiz aylarda bacağından çapraz bağ ameliyatı geçiren Sancaktutan, bu sebeple Siyah Kalp dizisinden gelen teklifi kabul etmemişti. Ancak yoğun ısrarlar sonucunda rolü kabul eden oyuncu, tedavisine Kapadokya'da devam etme kararı aldı. Hafta sonu Kapadokya'ya giden Sancaktutan, burada meslektaşı Kubilay Aka ile bir mekanda baş başa görüntülendi. Blog Yağmuru'na çiftin fotoğraflarını gönderen vatandaşlar, ikilinin flört ettiğini duyurdu.

Akademisyenlerden bir kitap daha! Akademisyenlerden bir kitap daha!

Ppş

Yeni sezonda Kapadokya'da

Yeni sezon için dizinin çekimlerine Kapadokya'da devam edecek olan Sancaktutan, meslektaşı Aka ile olan ilişkisiyle de merak konusu oldu. Öte yandan Kubilay Aka, İstanbul'da çekimleri devam eden İnci Taneleri dizisinin kadrosunda yer alıyor. İkilinin yoğun iş temposu, ilişkilerinin nasıl ilerleyeceği konusunda soru işaretleri yaratıyor.

Aad93523 A8E0 472C B451 C7D708F3C095

"Ortalıkta adam kalmadı" açıklaması gündeme oturdu

Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte özel hayatıyla ilgili sorulan bir soruya verdiği cevapla gündeme oturmuştu. "Yok yani, ortalıkta kalmadı adam" diyen oyuncu, bu cevabına kendisi bile şaşırmış ve "Burayı silin" demek zorunda kalmıştı. Bu açıklamanın ardından Aka ile birlikte görülmesi, hayranları arasında büyük bir şaşkınlık yarattı.

Kaynak: AHMET SARLIK