Ziyaretin ardından konuşan Mehmet Emin Güzbey, hayatı boyunca pek çok hediye aldığını belirterek, Afyonspor'un renkleriyle özdeşleşmiş takımların formalarının kendisi için büyük anlam taşıdığını ifade etti. Güzbey, “Kendi markamızın dışında, Afyon’un renkleriyle temsil edilen böyle anlamlı bir takımın formasını almak benim için büyük bir onur. Sporun zorluklarını göz önünde bulundurduğumuzda, bu başarılar gerçekten takdire şayan. Her birinizi yürekten tebrik ediyorum. Sporun yürütülmesi hiç kolay değil, ama bu imkansızlıklara rağmen nağmalup başarınız gerçekten takdire değer” dedi. 

AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti! AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti!

U U U U U U U U U

GÜZBEY’E MİNNETTARIZ

Takım kaptanı Esma Özsoy ise Mehmet Emin Güzbey'e verdikleri destekler için teşekkür etti. Özsoy, "Bu güne kadar her türlü desteği sağlayan Mehmet Emin Güzbey’e minnettarız. Bundan sonraki dönemde de takımımızı desteklerinizle her zaman en iyi yerlerde temsil edeceğiz. " ifadelerini kullandı.

A A A A A A A A A A A A A A A

DESTEKLER SÜRECEK

Afyon Belediye YÜNTAŞ Kadın Voleybol Takımı, büyük kadınlar ligi şampiyonu olarak bitiren kulüp oyuncuları ile uzun süreli sohbet sırasında takımındaki oyuncuların bire bir sohbet etme fırsatı buldu. Takımın gelecekteki başarıları için de umutlarını dile getiren Güzbey, yeni sezonda da desteklerini sürdüreceğini ve 2. Lig de mücadele edecek olan takım oyuncularına şampiyon olması durumunda prim sözü verdi.  Ziyaret günün anısına çekinilen fotoğrafların ardından son buldu.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN