Koç Burcu

Ticari blokajlarla bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Uzak yolculuklar ve akrabalarla ilgili sıkıcı haberler gündemde olabilir. Ancak eviniz ve harcamayla ilgili finansal anlamda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dikkat: Sert bilgilerin yanlış anlaşılmasına neden olabilir.

Boğa Burcu

Bugün finansal zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir ve borçlarınızın dengesini sağlamata zorlanabilirsiniz. Kardeşleriniz veya evliliğinizle ilgili çözümler ise desteklenebilir, yeni fikirler geliştirebilirsiniz.

İkizler Burcu

İş ve ortaklık ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Karar vermekte zorlanabilirsiniz, ancak detayların anlaşılmasını başarabilmeden önce olmanız gerekir. Ayrıca ailenin içindeki kadın figürlerinin sağlığı ile ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.

Yengeç Burcu

Afyon’da devlet desteğiyle ekilen brokoli belde üreticisine yeni gelir kapısı oldu! Afyon’da devlet desteğiyle ekilen brokoli belde üreticisine yeni gelir kapısı oldu!

Bugün beslenmenizi ve kontrollerinizi yaptırmak iyi bir fikir olabilir. Partnerinizin bu konuda size destek olduğundan emin olabilirsiniz. Çocuklarınızın güzel haberlerini alabilirsiniz.

Aslan Burcu

Kazançlarınızı artıracak yeni olanaklar kapınızı çalabilir. Ancak yatırım konusunda kararsızlığınızı aşmanız gerekiyor. Çocuklarınızın sağlığı ile ilgili konuları sizi zorlayabilir.

Başak Burcu

Ayrılıklarla anlaşmazlıklar yaşanabilir. Özellikle aile ile iş yapan Başaklar için zor bir gün olabilir. Ailenizin büyüklüğünün sağlığıyla ilgili gelişmeler sizi çaresizlik hissettirebilir.

Terazi Burcu

Bugün seyahat konusunda hareketli bir gün sizi bekliyor. Yakın çevrenizle bir araya gelerek uzak yolculuklar planlayabilirsiniz. Akademik başarılarınızla öne çıkacaksınız.

Akrep Burcu

Finansal dengenizi bozabilecek gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Aşk durumundaki değersizlik hissini tetikleyebilir. Maddi kazançlarınızı çocuklarınız veya arkadaşlarınız için harcayabilirsiniz, ancak yine de kazançlarınızı artıracak oranları bulabilirsiniz.

Yay Burcu

Bugün kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Otorite figürlerinin süreleri konusunda zorlanabilirsiniz. Ev ve evliliğinizle ilgili sorumluluklar profilinizde olacak.

Oğlak Burcu:

Bugün kendi dünyanıza kapanmışsınız. Eşiniz veya ortaklarınızın desteğiyle kendinizi toparlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu

Sosyal çevrenizde yaşanan olayları sizi umutsuzluğa sürükleyebilir. üyeleriniz tarafından anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz. Trafikte ve kalabalık gelecekte dikkatli olmanızda fayda var.

Balık Burcu

Bugün kariyerinizde sizi kısıtlayan figürlerle mücadele etmeniz mümkündür. Duygularınızı ifade ederken yanlış anlaşılabilirsiniz. Yalnız mücadele etmek için sizi yorsa da sağlığınıza dikkat edin ve dinlenmeyi ihmal etmeyin.

Kaynak: GAMZE KOÇAK