AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti! AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti!

Vali Gökmen Çiçek, paylaşımında, “Valiliğimiz öncülüğünde, hayırseverlerimizin desteği ve Yeşilay ile birlikte gençlerimizin bağımlılıklardan kurtulup hayata bağlanmaları için yapımına başladığımız Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezimizin inşaatı yükselmeye devam ediyor. Kayseri Yeşilay Başkanımız ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatı sorumlu müteahhitimiz projeyi çok da güzel anlatmış,” ifadelerini kullandı.

GENÇLER İÇİN DAHA GÜVENLİ BİR GELECEK

Vali Gökmen Çiçek, başka bir paylaşımında ise şunları ekledi: “Gençlerimizin bu noktaya gelmemeleri için gece gündüz çalışıyoruz, çalışacağız. Güvenlik güçlerimiz çocuklarımızı zehirlemek isteyenlere aman vermiyor, vermeyecek. Bu yıl çok büyük operasyonlar yapıldı. Çocuklarımızı korumak için her şeyi yapacağız.”

SPOR VE SANATLA GÜÇLENDİRME

Vali Çiçek, gençlerin spor ve sanatla meşgul olmaları için her mahallede spor okulu açma projelerinin devam ettiğini belirtti. “Şu an 40 mahallede spor okulu açtık, 9700 gencimize ulaştık. Amacımız her mahallede spor okulu açmak. Gençlerimizi spor ve sanat ile uğraşmaları için her şeyi yapıyoruz ancak bir şekilde bu illete bulaşmış gençlerimizi boş veremeyiz,” dedi.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELEYE KARARLI YAKLAŞIM

Vali Gökmen Çiçek, bağımlılık sorunuyla mücadelede hiçbir gencin yalnız bırakılmayacağını vurguladı. “Bütün istatistikler, bu illetten kurtulamayan her gencin beraberinde 10 kişiyi daha bu zehre alıştırdığını göstermektedir. Biz hiçbir gencimizi yalnız bırakmayacağız. Bu zehre bir şekilde bulaşanları da kurtarmak için her şeyi yapacağız,” ifadeleriyle kararlılığını belirtti.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN