Geçen sezon Kastamonuspor formasıyla 20 gol atıp bu performansı ile 2. Lig ekiplerinden Altınordu'ya transfer olan "Gökhan Güney" orada iyi bir performans sergileyemedi ve ara transfer döneminde Sandıklı’nın yolunu tuttu. Sandıklıspor’a geldiği günden itibaren eleştirilerin odağı haline gelen Gökhan Çorumspor ve Pazarspor karşısında ki etkili oyunu ile alkış toplamayı başarırken attığı kritik gollerle ile de takımının ateş hattından uzaklaşmasını sağlamasını başarmış durumda.

Gol orucunu ‘hat-trick’ yaparak bozdu

Motor tutkunları Sandıklı Eldizan yaylası’nda bir araya geldi Motor tutkunları Sandıklı Eldizan yaylası’nda bir araya geldi

Yıldız forvet Gökhan Güney, ligde 7 hafta geçmesine rağmen Çorumspor maçına kadar henüz golle tanışamamıştı. Çorumspor maçında sahaya ilk 11 olarak çıkan Güney takımının ilk yarıyı 3-0 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda adeta takımın kurtarıcısı oldu ve takımı adına tam 3 gol kaydederek takımının 6-3’lük skorla galibiyetinde baş mimarı oldu.

Pazarspor’a Güney’den tek kurşun!

Geçtiğimiz hafta ise ligde Play-Off hedefleri olan Pazarspor karşısınada ilk 11 olarak sahaya çıkan Gökhan Güney Ölüm kalım maçı olarak adlandırılılan maçın Sandıklıspor daha istekli görünen taraftı. İkinci yarıda da güzel futbol sergileyen kırmızı beyazlılar, maçın 51 dakikasında Arda’nın ortasında güzel bir kafa vuruşu yaparak takımının galibiyetteki tek golünü kaydetti. Güney etkili oyunu ile taraftarlardan alkış toplamayı başarırken attığı kritik gollerle de takımının ateş hattından uzaklaşmasını sağlamasını başarmış durumda.

Editör: TE Bilisim