TAYTAK, “ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE EMANETİ GERİ ALACAĞIZ” TAYTAK, “ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE EMANETİ GERİ ALACAĞIZ”

Whatsapp Görsel 2024 09 13 Saat 16.54.51 911A9028

Sadık Yalçın, bilgi evlerinin gençlerin vatan, millet ve bayrak sevgisini kazanmasında önemli bir rol oynadığını belirtti. Yalçın, “Bu tür bilgi evleri, gençlerimizin daha iyi eğitim alması, bilinçlenmesi ve milli değerlerimizi özümsemesi açısından büyük önem taşıyor. Bugün yaşadığımız birçok sıkıntının kaynağı, birbirimizi anlamamaktan ve özümüze sadık kalmamaktan kaynaklanıyor” dedi.

ATATÜRK’ÜN SÖZLERİNE VURGU

Konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "İstikbal göklerdedir" sözüne de vurgu yapan Yalçın, “Bu coğrafyada var olmanın ne kadar zor olduğunu anlamak ve buna göre ülkemizin geleceğini şekillendirmek hepimizin görevi. Gençlerimize bu bilinçle eğitim vermek, en büyük vefa borcumuzdur” ifadelerini kullandı. Sadık Yalçın, bilgi evinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tesisin hayırlara vesile olmasını diledi. Konuşmasını, “Hepinize saygılarımı sunuyorum” diyerek sonlandırdı.

Başkan Köksal, açılışın ardından Yalçın’ın ailesine şükranlarını sunarak, böyle değerli bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür etti.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN