Merada oluşan 4 metre genişliğindeki obruk bölge sakinlerini endişelendirdi! Merada oluşan 4 metre genişliğindeki obruk bölge sakinlerini endişelendirdi!

Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi, istihdam olanaklarını artırmak ve vatandaşların daha geniş hizmet sunmak amacıyla İŞKUR İl Müdürlüğü ile önemli bir iş birliğine imza attı. Bu kapsamda, İŞKUR hizmetlerinin Emirdağ ilçesinde daha etkin ve verimli bir şekilde sunulmasını sağlayacak olan "İŞKUR Hizmet Noktasına İlişkin Protokol" imzalandı.

Protokol törenine Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve İş Kur İl Müdürü Ahmet Karakaya katıldı. İmzalanan protokol ile Emirdağ'daki iş arayan vatandaşların İŞKUR hizmetlerine daha kolay ulaşmaları ve iş bulma süreçlerinin hızlandırılması hedeflendiği öğrenildi.

İmzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "İstihdamın artırılması ve vatandaşlarımızın iş bulma süreçlerinin kolaylaştırılması için İş Kur İl Müdürlüğü ile yaptığımız bu iş birliği büyük önem taşıyor. Bu protokol sayesinde ilçemizdeki işsizlik oranını azaltmayı ve halkımıza daha geniş istihdam olanakları sunmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN