Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yapım çalışmaları devam eden çağrı merkezini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Koyuncu, merkezin Emirdağ’a kazandırılmasının önemine dikkat çekerek, şu açıklamalarda bulundu:

"ALO 144 Çağrı Merkezi, vatandaşların sosyal yardım taleplerine hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verebilmesi açısından büyük bir önem taşıyor. İlçemizde böyle bir merkezin kuruluyor olması, hem istihdam sağlayacak hem de ülke genelindeki sosyal yardımların daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşmasına vesile olacaktır. Çalışmalar tamamlandığında, vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak Çağrı Merkezi, Emirdağ’a değer katacak projelerimizden biridir."

Ğğ-4

TÜRKİYE GENELİNE HİZMET VERECEK

Emirdağ Belediyesi'nden Mevlid Kandili'nde süt ve helva ikramı! Emirdağ Belediyesi'nden Mevlid Kandili'nde süt ve helva ikramı!

Merkez tamamlandığında, Türkiye genelinden gelen sosyal yardım ve diğer hizmet çağrıları Emirdağ’dan karşılanarak ilgili birimlere iletilecek. Bu önemli proje, hem yerel istihdamı artıracak hem de ülke genelinde sosyal hizmetlerin hız ve etkinliğini artıracak.

Kaynak: Ahmet Sarlık