Öfkeli anne, oğlunu kötü alışkanlıklara çeken arkadaşının evini bastı! Öfkeli anne, oğlunu kötü alışkanlıklara çeken arkadaşının evini bastı!

Akbank, elektrik faturası ödeyen müşteriler için çığır açan bir kampanya başlattı. Temmuz ayında %38 oranında artırılan elektrik faturalarını hafifletmek amacıyla, Axess kartı sahiplerine yönelik yeni bir fırsat sunuyor. 30 Temmuz 2024 tarihine kadar Axess, Axess Öğrenci veya Free kartlarıyla Otomatik Fatura Ödeme talimatı verenler, 250 TL’ye kadar chip-para kazanma şansını yakalayacaklar.

Elektrik Faturalarina Kallavi Indirim 250 T L Para Iadesi Yapilacak 640X331

Kampanya kapsamında, verilen her yeni fatura talimatıyla chip-para miktarı artacak ve en fazla 250 TL chip-para kazanma imkanı sunulacak. Kazanılan chip-paralar, 5 Ağustos 2024 tarihinde müşterilerin kartlarına yüklenecek.

Elektrik Faturalarina Kallavi Indirim 250 Tl Para Iadesi Yapilacak 37177

Akbank yetkilileri, kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilere, iptal edilen talimatların yeniden verilmesi gerektiğini hatırlatıyor. Kampanya 1 – 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Bu kampanya ile Akbank, müşterilerinin fatura ödeme süreçlerini kolaylaştırırken ekonomik anlamda da destek olmayı hedefliyor. Elektrik faturası ödeyen herkesin bu avantajlı teklifi değerlendirmesi öneriliyor.

Kaynak: FATMA SEDA CAN