Dervişoğlu, partililere hitap ederken, İYİ Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar geçen süreyi değerlendirdi. Partisinin Türkiye için hala büyük bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Dervişoğlu, “İYİ Parti'yi kurduğumuz gün nasıl Türkiye için bir ihtiyaçsak, bugün de aynı ihtiyaç devam ediyor,” diye konuştu. Ayrıca, İYİ Parti’nin karşılaştığı zorluklara rağmen sorumluluklarını yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.

"GÖNÜL SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYORUZ"

Dervişoğlu, İYİ Parti’nin 25 Ekim’de 7. kuruluş yıl dönümünü kutlayacaklarını ve bu vesileyle Ankara’da yeni bir gönül seferberliği ilan edeceklerini açıkladı. “Bu yeni dönemde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için çalışacağız” diyen Dervişoğlu, partililere seslenerek, "Kırılmış gönüllere gireceksiniz, küskünlükleri bertaraf edeceksiniz" ifadelerini kullandı.

Rektör Karakaş: Gurur ve övünç kaynağımızsınız! Rektör Karakaş: Gurur ve övünç kaynağımızsınız!

"MİLLETİMİZE SÖZ VERDİK; BAŞARACAĞIZ!"

Konuşmasının sonunda Dervişoğlu, İYİ Parti’nin Türkiye’de köklü değişiklikler yapmak için yola çıktığını ve bu yolda kararlı olduklarını ifade etti. “Milletimize söz verdik, başaracağız!” diyerek konuşmasını sonlandırdı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun da programda yer aldı ve İstanbul İl Başkanlığı’nın çalışmalarına teşekkür etti.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN