Zafer Haftası’nın coşkusunu doyasıya yaşatan etkinlikte, Elif Buse Doğan’ın etkileyici performansı izleyenlerden tam not aldı. Sanatçı, birbirinden güzel şarkılarıyla geceye renk kattı. CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Doğan’a konserin ardından bir teşekkür konuşması yaparak çiçek takdim etti.

İl Başkanı Erhan'dan Teşekkür Mesajı

Konser sonrasında sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. Erhan, “İl başkanlığımız tarafından düzenlenen konserde değerli sanatçımız Elif Buse Doğan'ın güzel sesinden şarkılarla eğlenceli bir akşam geçirdik. Konserimize katılarak Zafer Haftası kutlamalarımıza ortak olan hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz,” dedi.

Cumhuriyet’in Kazanıldığı Topraklarda Coşkulu Kutlama

Erhan, mesajının devamında Zafer Haftası’nın önemine vurgu yaparak, “Cumhuriyet'in kazanıldığı topraklarda Zafer Haftası’nın Zafer Haftası gibi yaşanmasını sağlayan Belediye Başkanımız Burcu Köksal’a da teşekkürlerimizi iletiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Afyonkarahisar’ı kültür ve sanatla daha da zenginleştirmeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Manevi Danışmanlar Ve Gençlik Koordinatörlüğü İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi Manevi Danışmanlar Ve Gençlik Koordinatörlüğü İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Kültür ve Sanatla Dolu Bir Gece

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın düzenlediği bu konser, kentte kültür ve sanat etkinliklerinin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi. Geceye katılan herkes, Elif Buse Doğan’ın performansıyla unutulmaz bir deneyim yaşarken, CHP'nin kültürel faaliyetlere verdiği önem bir kez daha vurgulandı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ