Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, makyörü Tolgahan Karataş ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle "Dünya Güzellerim Tatilde" programından ayrıldığını duyurdu. Bu açıklamanın ardından, program da yayından kaldırıldı.

Bulent Ersoy Un Ayriligi Sonrasi Dunya Guzellerim 17537638 9034 Amp

Programın Yayından Kaldırılması

Show TV yönetimiyle yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever'in yer aldığı "Dünya Güzellerim Tatilde" programı yayından kaldırıldı. Programın 11 bölümü çekilmiş olmasına rağmen, sadece iki bölümü yayınlanabildi.

B Ü L E N T

TV3’ün yayın hayatına geçeceği tarih belli oldu! TV3’ün yayın hayatına geçeceği tarih belli oldu!

Ersoy'un Eleştirileri

Bülent Ersoy, yaptığı açıklamada "Bazı kişilerin yönetim noksanlıkları gereği ve başıboş davranış biçimleri sebebiyle daha fazla bu mahallevari avam ortamda kalamayacağımı Bloom Medya patronu sayın Uygar Ataş beyefendiye de ilettirip 11. bölümde kendi finalimi verdim ve programdan ayrıldım" ifadelerini kullandı. Bu sert eleştirilerin ardından program yayından kaldırıldı ve kanalın yayın akışından silindi.

D Ü N T A

İzleyici Tepkisi

Ersoy'un vedası ve programın yayından kaldırılması, izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda, izleyiciler programın neden sona erdiğini sorgularken, bazıları da Ersoy'u destekledi.

A A A-3

Show TV'nin yayın akışından kaldırılan Dünya Güzellerim Tatilde programının geleceği hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Programın tekrar yayınlanıp yayınlanmayacağı veya yeni bir formatta geri dönüp dönmeyeceği merak konusu.

 G Ü Z Z

Kaynak: FATMA SEDA CAN