Bülent Ersoy, Seren Serengil'e yönelik sert sözlerle yanıt verirken, Serengil'in destek verdiği makyör Tolgahan Karataş'ın iddiaları gündeme oturdu.

Vvvvvvv

Hijyen denetiminde çıkan fare şok etti! Hijyen denetiminde çıkan fare şok etti!

Bülent Ersoy, özel hayatını ifşa ettiği iddia edilen makyörü Tolgahan Karataş'a destek veren Seren Serengil'e sert sözlerle yanıt verdi. Ersoy, "Bana bak, sen ne zaman büyüdün de kendinden emin şekilde konuşuyorsun? Yaşından büyük laflar etme. Elimdeki delillerle sen de çok utanırsın" diyerek tepkisini dile getirdi.

Ssssssssss-1

Bülent Ersoy, Dünya Güzellerim Tatilde programından ayrıldığını duyurduktan sonra makyörü Tolgahan Karataş'ı hedef aldı. Ersoy, Karataş'ın villaya erkek getirerek uygunsuz davranışlarda bulunduğunu iddia etti. Bu iddialara karşı yasal yollara başvuracağını açıklayan Karataş'a destek veren Seren Serengil, "Seni kim üzüyorsa onu üzerim" sözleriyle dikkat çekti.

Bulent Ersoy Dunya Guzellerimden Ayrildi Bu Mahellevari Yerde Kalamam Gct8-1

Seren Serengil'in Instagram Paylaşımı Olay Oldu

Tolga Karataş, Bülent Ersoy'un iddialarına Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla yanıt vererek yasal yollara başvuracağını duyurdu. Seren Serengil ise Karataş'ın paylaşımına destek vererek, "Ben sana gitme dedim. Ne işin var senin oralarda? O programı bana teklif ettiler, ameliyat olacağım dedim, reddettim. Sana da gitme dedim, senin temizliğini ve iyi kalbini ben bilirim. Seni kim üzüyorsa onu üzerim" ifadelerini kullandı.

Bülent Ersoy'dan Zehir Zemberek Açıklamalar

Seren Serengil'in sözlerine sinirlenen Bülent Ersoy, Instagram hesabından yaptığı sert açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bana bak Seren Serengil, 'Seni üzeni ben de üzerim' diye bir yorumda bulunmuşsun. Sen ne zaman büyüdün de senden çok büyükleri üzecek duruma geldin? Bir de kendinden çok emin bir şekilde 'Gerçekleri benden duyun' diyorsun. Sen neyi gördün, neyi duydun, neyi biliyorsun da herkes senden öğrenecek bu gerçekleri?"

Ersoy, açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Bak kızım, ben hayatımda hiç yalan söylemedim, hiç kimseye de iftira atmadım. Senin o ağızların bana sökmez. Diyorsan ki 'Bu rezilliğe ben de çanak tutup onaylıyorum,' o zaman başka. O da senin kendi hür iraden ve tercihin olur."

Dwedewfewf

Bülent Ersoy: "Kıskanmam, Kıskanılırım"

Bülent Ersoy, açıklamasının devamında Seren Serengil'e yönelik ağır eleştirilerde bulunarak, "O şahsın Selin Ciğerci ile beraber Ebru Gündeş hanımefendiyi dinlemeye gitmesi beni enterese etmez. Hepiniz evlerinizde oturuyorken, çalışan en kafa isimler dükkan açamıyorken, hepinizin ablası olan 73 yaşındaki ben, okuduğum gazinoyu kapıların dışına kadar müşterilerle zınga zıng dolduran yine ben. Oturup da bu bahsettiğim çocuklarımı mı kıskanacağım ha? Şunu kafanın her yerine yaz, bir kere ben kıskanmam, kıskanılırım" dedi.

Ersoy, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: "Bu 50 sene boyunca hep de böyle oldu çünkü ben her devrin kadınıyım. Ayrıca mevsimler değişir ama benim popülaritem hiçbir zaman değişmez ve değişmeyecek de inşallah. Böyle yaşından büyük laflar etme çünkü zamanı geldiği vakit elimdeki delillerle sen de çok utanırsın."

Ccccccccc

Kaynak: AHMET SARLIK