Denizbank’ın yeni başlattığı kampanya ile, nakit ihtiyacı olan bireysel müşterilere anında finansal destek sağlanacağı duyuruldu. Bankanın yaptığı açıklamaya göre, kredi puanı düşük bireyler de emekli olmaları durumunda, maaş müşterisi olarak bu kredi olanaklarından yararlanabilecek. Krediye hızlı bir şekilde erişmek isteyenler, işlemlerini tamamlayarak kredilerini anında hesaplarına aktarabilirler.

Boyle Firsat Bir Daha Gelmez Denizbank Basvuranlara 50.000 T L Acil Kredi Veriyor 640X331

SMS İLE HIZLI KREDİ 

Denizbank, müşterilerine SMS ya da internet üzerinden kolayca yapılabilen başvurular ile 50.000 TL’ye varan kredi fırsatları sunmaktadır. Bankanın belirlediği şartlara uygun olan müşteriler, başvurularını hızla onaylatabilir ve 36 aya varan vadelerle kredilerini kullanmaya başlayabilirler. 

DHBT Sınavı için Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu mesai yapacak! DHBT Sınavı için Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu mesai yapacak!

Boyle Firsat Bir Daha Gelmez Denizbank Basvuranlara 50.000 T L Acil Kredi Veriyor 640X331

Bu kredi, ihtiyaç kredisi seçenekleri arasında yer almakta ve emekli kredisi, tatil kredisi, düğün kredisi, eğitim kredisi gibi özel amaçlı kredi kampanyalarıyla da birleştirilebilmektedir. 

Kredi başvurusu yapmadan önce, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan, TC kimlik numaranızı yazıp 3280 numarasına SMS göndererek alabileceğiniz kredi miktarını öğrenebilirsiniz.

Kaynak: FATMA SEDA CAN