Gelecek sene mart ayında yapılması planlanan 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Bolvadin ilçesinin ilk AK Parti Aday Adayı Halil Uysal oldu.

Dün akşam saatlerinde AK Parti Bolvadin İlçe Teşkilat Binasına giderek yürütmekte olduğu yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Uysal’ın, yapılacak seçimler için tüm hazırlıklarını tamamladığı öğrenildi.

SON AKŞAM YEMEĞİ

AK Parti Bolvadin İlçe Teşkilatının tecrübeli ve sevilen isimlerinden birisi olan Halil Uysal için teşkilatın yemek organizasyonu düzenlediği öğrenilirken haber Bolvadinli vatandaşlar tarafından mevcut yönetime ciddi bir tepki olmasından dolayı büyük bir sevinçle karşılandı.

Düzenlenen akşam yemeğinde AK Parti Bolvadin Belediye Başkanı Aday Adayı Halil Uysal’ın birlik ve beraberlik mesajı verdiği ifade edildi.

HALİL UYSAL KİMDİR

AK Parti Bolvadin Belediye Başkan Aday Adayı Halil Uysal 1991 yılında Bolvadin’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini memleketi Bolvadin’de bitirdi. Üniversite eğitimimi ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünde tamamladı. Hayat boyu öğrenimi desteklediği bilinen Uysal, sonrasında Uluslararası İlişkiler Bölümü ile lisans eğitimini tamamladı.

İSTOÇ (İstanbul Toptancılar Çarşısı) ticaret merkezinde dış ticaret ve yurtiçi pazar bölümünde iş yaşamına giriş yaptı. Sektöre bağlı olarak hala faaliyetini devam ettiren “Nilüfer Ev Gereçleri” adlı firmayı kurdu. Bolvadin’de perakendecilik sektöründe pek çok atılımlar gerçekleştirdi.

Başkan Veysel Topçu'ya ziyaret! Başkan Veysel Topçu'ya ziyaret!

Siyasi kariyeri noktasında pek çok önemli görevde bulunan Uysal, 2015 yılında  AK Parti’ye katılarak önce gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği ardından ise gençlik kolları başkanlığı görevini başarıyla sürdürdü. Bunların dışında AK Parti Bolvadin ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi olarak görevini sürdürdü. HABER: ALİ KÜÇÜKKARTAL

 

#odakgazetesi #odak #gündem #güncel #akparti #haliluysal #belediyeseçimleri #seçim #seçim2024

Editör: TE Bilisim