Türkiye genelinde alınan tasarruf tedbirleri kapsamında Bolvadin Belediyesi de kısıtlamaya gitti. Tasarruf tedbirleri kapsamında Bolvadin Termal Spor Kulübü'ne artık maddi destek sağlamayacağını açıklayan Bolvadin Belediyesi, Bolvadinli vatandaşların ve iş insanlarının kulübe destek olmaları davetinde bulundu.

Başkan Derviş Aynacı, Adalet Parkı'nda vatandaşlarla buluştu! Başkan Derviş Aynacı, Adalet Parkı'nda vatandaşlarla buluştu!

BELEDİYENİN AÇIKLAMASI

Bolvadin Belediyesi tarafından yapılan açıklama şöyle;

‘’Önemli Duyuru

Bilindiği üzere devletimizin almış olduğu tasarruf tedbirleri çerçevesinde ülke olarak bir süreçten geçmekteyiz. Bugüne kadar Belediye Başkanlığımız tarafından Bolvadin Termal Spor Kulübü'ne çeşitli şekillerde gerek maddi gerekse manevi destekler verilmiştir.

Ancak, tasarruf tedbirleri doğrultusunda devletin belirlediği bazı harcamaların kısıtlanmasından dolayı bu sezon Bolvadin Belediyesi olarak maddi destek sağlanamayacaktır. Bolvadin Termal Spor Kulübü'nün göstermiş oldukları başarıları her zaman takdirle karşıladık ve termal sporumuzun başarılarının devam etmesini gönülden arzu etmekteyiz.

Bu sebeple, yeni sezon için Bolvadinli sporsever hemşehrilerimizi ve iş insanlarımızı Kulüp yönetimi olarak takımımızı sahiplenmelerini ve destek olmalarını arzu ediyoruz. Kendi yönetiminizi oluşturarak kulübümüzü daha ileriye taşıyacağınıza inancımız tamdır. Kulübümüzün yönetiminde bulunacak ve destek verecek değerli Hemşehrilerimizi ve iş insanlarımızı, 22 Temmuz 2024 tarihine kadar bilgi vermeleri için belediyemize davet ediyoruz.

Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış ve destek için şimdiden teşekkür ederiz.’’

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ