Afyonkarahisar Belediyesi, kentin önemli arterlerinden biri olan Turgut Özal Caddesi'nde yürütülen kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın talimatları doğrultusunda gece saatlerinde de süren asfaltlama çalışmaları, kentin trafiğini olumsuz etkilememek adına gece gündüz titizlikle sürdürülüyor.

Bir

YERİNDE İNCELEME

Afyonkarahisar Belediyesi Yol Asfalt Birimi Sorumlusu Mustafa Özen ve Fen İşleri Müdürü Bahadır Jurdal, asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyerek sürecin aksamadan ilerlemesi için gerekli kontrolleri gerçekleştirdi. Yapılan incelemeler sırasında, çalışmaların planlandığı şekilde sürdüğü ve caddenin kısa sürede kullanıma açılacağı bildirildi.

Iki-1

Temizliği bakanlık yapıyor! Temizliği bakanlık yapıyor!

BAŞKAN KÖKSAL’IN TALİMATLARIYLA KESİNTİSİZ ÇALIŞMA

Belediye Başkanı Burcu Köksal, kentin altyapı sorunlarına kalıcı çözümler getirmek amacıyla başlatılan çalışmalarda, vatandaşların en az düzeyde etkilenmesini hedefliyor. Başkan Köksal, altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde hızlı bir şekilde asfaltlama yapılması talimatını verirken, trafik akışının kesintiye uğramaması ve halkın mağdur olmaması için ekiplerin gece vardiyasıyla da çalışmasını sağlıyor.

Üç

HIZLI VE KALİTELİ HİZMET

Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri, asfaltlama çalışmalarını modern tekniklerle gerçekleştirerek hem güvenli hem de dayanıklı yollar inşa etmeyi amaçlıyor. Yol Asfalt Birimi Sorumlusu Mustafa Özen ve Fen İşleri Müdürü Bahadır Jurdal, çalışmaları yakından takip ederek bölgenin en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Dört-1

BeşE4E8F8D3 Cec3 4F17 9B8A 13Def7Cacb75

Kaynak: Gökhan Kocaaslan / Özel Haber