Didim Belediyesi’nin tiraklerinden olan kuruluşa yeni çalışanlar alınacak. Yayınlanan ilanda “Dihiz Turizm Organizasyon Denizcilik Taşımacılık Gıda Çiçek Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi” çeşitli pozisyonlarda personel alımı gerçekleştirecek.

Belediye Bunyesine Asci Ve Sofor Alinacak O Ilde Is Arayanlar Dikkat 640X331

Aranan Pozisyonlar ve Nitelikler

* Tesis Müdürü (5 kişilik boş pozisyon): En az 3 yıl tecrübeli, ekip yönetimi tecrübesi olan, iyi ifade yeteneği ve iyi iletişim becerisine sahip.

* Aşçı (5 kişilik boş pozisyon): En az 3 yıllık deneyime sahip ve aşçılık sertifikasına sahip.

Büyükşehir belediyesi personel alımını duyurdu! O ilde yaşayanlara sınavsız fırsat Büyükşehir belediyesi personel alımını duyurdu! O ilde yaşayanlara sınavsız fırsat

* Sürücü (1 boş pozisyon): En az 3 yıl tecrübeye sahip ve SRC belgesine sahip.

İşe alım süreci nasıl gerçekleşecek?

Tüm pozisyonlara başvurular 30 Haziran 2024’e kadar kabul edilecektir. Adayların özgeçmişlerini talimatlarda belirtilen e-posta adresine online ya da Didim’deki şirket ofisine (Efeler Mahallesi, 1433 Sokak, Cumhuriyet İş Merkezi No:2/10) bizzat teslim etmeleri gerekmektedir. Doğrudan başvuranların özgeçmişlerini ve adli sicil kayıtlarını getirmeleri de gerekiyor.

Çalışma koşulları nasıl olacak?

Seçilen adaylar Didim’de turizm sektöründe faaliyeti bulunan bir firmada 45 saatlik vardiya sistemiyle çalışmak zorunda kalacaklar. Diğer çalışma koşulları ve detaylar mülakat sürecinde adaylarla paylaşılacaktır.

DİHİZ turizm personel alım kılavuzu

Belediye Bunyesine Asci Ve Sofor Alinacak O Ilde Is Arayanlar Dikkat

Belediye Bunyesine Asci Ve Sofor Alinacak O Ilde Is Arayanlar Dikkat 71258........

Belediye Bunyesine Asci Ve Sofor Alinacak O Ilde Is Arayanlar Dikkat 68227Üüüüüüü

Kaynak: AHMET SARLIK