Basvuru Icin Son 21 Gun Garanti Bankasi Basvurana 3000 Tl Nakit Oduyor

Garanti BBVA yeni müşterilere özel bir bonus hediye kampanyası düzenliyor. 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan bu kampanya müşterilere oldukça cazip fırsatlar sunuyor. Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden kredi kartı başvurusu yapan yeni müşteriler bu kampanyadan yararlanma şansına sahipler.

Kampanya Koşulları Neler?

Kampanya kapsamında ilk harcamada 1.000 TL’ye kadar bonus verilecek olup sonraki her 1.000 TL harcamada ise 500 TL bonus kazanma imkanı sağlanacak. Toplamda ise müşteriler 3.000 TL’ye kadar bonus elde edebilecekler. Bu avantajlı kampanya ile Garanti BBVA müşterilerine daha fazla kazanç ve avantaj sunmayı amaçlıyor.

Basvuru Icin Son 21 Gun Garanti Bankasi Basvurana 3000 T L Nakit Oduyor 640X331

Garanti BBVA yeni müşterilerine özel olarak düzenlediği bonus hediye kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 4 Temmuz ile 4 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya kapsamında müşteriler en fazla 3.000 TL bonus kazanma şansına sahip olacaklar. Kampanyadan yararlanmak isteyenler Garanti BBVA mobil uygulamasını indirerek ve kredi kartı başvurusu yaparak bonus kazanma fırsatını değerlendirebilirler.

Kaynak: FATMA SEDA CAN