Başmakçı İlçesi'nde ortaöğretim kurumlarının tanıtım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Filiz, Şube Müdürleri İbrahim Çetin ve Mehmet Ali Uçar, Atatürk Ortaokulu'nu ziyaret etti.
Ziyaret sırasında, 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik eğitim programları ve ortaöğretim fırsatları hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Öğrenciler ve velilerle bir araya gelinerek, eğitimin kalitesini artırmak amacıyla yapılabilecek çalışmalar ve gelişen eğitim trendleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin temel amacının, öğrenci ve velilere okul seçiminde daha geniş bir perspektif sunmak ve eğitime olan ilgiyi artırmak olduğu ifade edildi. Velilere, öğrencilerin eğitim süreçlerine daha aktif katılım sağlamak için çeşitli önerilerde bulunuldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Filiz, yapılan bu tür ziyaretlerin hem eğitimdeki başarıyı pekiştireceğini hem de öğrenci-veli ilişkilerinin güçlendirilmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.