Açılışa, ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş da iştirak etti.

D İ N3

İşyerinin  açılışına; Isparta AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu,  , İl Genel Meclis Üyesi Kemal Başoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Ali Tetik, Murat Ceylan, Oktay Sayın, , AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Özgül, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Güçlü, Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı  katıldı.

D İ N5

Belediye Başkanı Veysel Topçu, açılış kurdelesini kestikten sonra işyerini gezerek şarküterinin sahibi Kürşat Özkaya’ya hayırlı kazançlar diledi. Topçu, Dinar’ın büyüyen ticaret hacmine katkıda bulunan yeni işletmelerin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemizin gelişimi için her türlü yatırımın yanında olmaya devam edeceğiz,” dedi.

İşyerinin açılışı, hem yerel ekonomiye canlılık getirmesi hem de bölge halkına taze ve kaliteli ürünler sunması açısından büyük bir önem taşıyor. Açılış törenine katılan vatandaşlar da, yeni işletmenin ilçe ekonomisine katkıda bulunacağı için memnuniyetlerini ifade etti.

Dinar’da ortaokul inşaatı yerinde incelendi Dinar’da ortaokul inşaatı yerinde incelendi

D İ N7

Açılış töreni, toplu fotoğraf çekimi ve sohbetin ardından sona erdi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ