Zafer Partisi'nden Başkan Köksal'a Ziyaret Zafer Partisi'nden Başkan Köksal'a Ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, göreve hızlı başladı. Başkan Şahin, Cuma namazı sonrasında il yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Şahin göreve hızlı başladı!

Başkan Şahin, Cuma namazını Gazi Mahallesi Mevlevi Camii’nde eda ettikten sonra namaz sonrasında ise Gazi Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret etti. Muhtar azalarıyla bir araya gelen Başkan Şahin, Gazi Mahallesi ile ilgili çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Şahin ardından Ataköy’de esnaflarını ziyaret etti.

Başkan Şahin göreve hızlı başladı!

‘KAPILARIMIZ AFYONKARAHİSAR HALKINA SONUNA KADAR AÇIK’

Esnaf ziyareti sonrasında açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin, esnafın sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek en önemli öncelikli görevlerini olduğunun altını çizere, ‘’Esnaflarımızın işlerini kolaylaştırmak ve geliştirmek adına her zaman yanlarında olacağımızı da belirtmek istiyorum. Esnaflarımızın destekleriyle de Afyonkarahisar’ımız için daha güçlü adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte de şehrimizin her bir semtinde hemşehrilerimizle sık sık bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleme imkanı bulacağız. Bununla birlikte telefonlarımız da kapılarımız Afyonkarahisar halkına sonuna kadar açıktır” dedi.

Başkan Şahin göreve hızlı başladı!

Kaynak: FATMA SEDA CAN