Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Anneler Günü'nde duygusal bir mesaj yayınladı. Anneliğin maddi varlıklarla değil, değerle ölçülebilen en yüce duygu olduğunu vurgulayan Köksal, annelerin sonsuz sabrı, şefkati, merhameti ve iyiliğinin insanlar için en büyük güç kaynağı olduğunu belirtti.

Yurdunuseven ODAK’ın 30.yılını kutladı! Yurdunuseven ODAK’ın 30.yılını kutladı!

Annelerin Özverili Çabaları ve Önemi

Başkan Köksal, annelerin çocuklarına dürüstlüğü, onurlu ve ahlaklı olmayı öğrettiğini ve bunun sadece bir gün değil, her zaman hak ettikleri sevgi ve saygıyla anılması gerektiğini ifade etti. Köksal, "Annelerimiz, toplumun temel taşı aile yapımızın en önemli varlığı ve sevgi kaynağıdır. Bizler için her türlü güçlüğe katlanarak devlete ve millete faydalı bireyler olmamız için çabalayan, yol gösteren en özel varlıklarımızdır." dedi.

Annelerin Önemi ve Atatürk'ün Annesi Zübeyde Hanım

Başkan Köksal, annelerin toplumun temelini oluşturduğunu vurgulayarak, sağlam bireylerin ve sağlıklı toplumların temelinde annelerin fedakarlığı ve emeğinin bulunduğunu söyledi. Ayrıca, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın bir anne olarak milletin kaderini değiştirebileceğini örnek gösterdi.

Başkan Köksal, son olarak, aziz şehitlerimizin emaneti olan annelerin yanı sıra, sevgiyi ve sevmeyi öğreten tüm annelerin Anneler Günü'nü içtenlikle kutladığını belirtti. Köksal, "Tüm annelere bir gün değil, her gün mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum." diyerek mesajını tamamladı.

Anneler Gunu 10052024101255 844 400 Id 11075

Kaynak: GAMZE KOÇAK