Bolvadin Çarşı Merkezinde, 2022 yılında yaşanan yangın sonucu 15 ahşap işyeri zarar görmüştü. Sit alanı nedeniyle inşaatları tamamlanamayan 8 işyerinin yeniden yapımı için Belediye Başkanı Derviş Aynacı devreye girdi ve 41 hissedar ile müteahhitler arasında anlaşmaların sağlanmasına öncülük etti.

Afyon’da devlet desteğiyle ekilen brokoli belde üreticisine yeni gelir kapısı oldu! Afyon’da devlet desteğiyle ekilen brokoli belde üreticisine yeni gelir kapısı oldu!

"ESNAFLARIN MAĞDURİYETİNİ GİDERDİK"

Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada, Bolvadin'i daha yaşanılır bir yer haline getirmek için çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Aynacı, "Bolvadin'i karış karış nakış gibi işleyerek, en güzel yaşanılır bir memleket haline getirmek için çalışıyoruz. Yangın sonrası esnaflarımızın mağduriyetini gidermek adına hissedarlar ve müteahhitler arasında gerekli güvenceyi vererek anlaşmaların yapılmasını sağladık" dedi. Ayrıca Başkan Aynacı, inşaatların en kısa sürede tamamlanarak esnafların işlerine döneceğini ve Bolvadin’in tarihi dokusunu koruyarak gelişmeye devam edeceğini vurguladı.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN