Hisarbank 100. Yıl İlkokulu'ndaki 3-C sınıfı öğrencilerinin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e yazdığı mektuplara Bakan Tekin samimi bir şekilde yanıt verdi. Öğrencilere gönderdiği teşekkür mektubu ve hediyeleri, İl Müdürü Miraç Sünnetci tarafından takdim edildi. Sünnetci, ziyaret sırasında şunları ifade etti: "Okullarımızın açıldığı ilk günde öğrencilerimizi yalnız bırakmayan Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'e şükranlarımızı sunuyor, öğrencilerimize gönderdikleri kıymetli hediyeleri ve duygu yüklü mektuplarıyla onların yüzündeki tebessümün kaynağı oldukları için sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz."

MİNİKLERLE EĞLENCELİ ANLAR

Sünnetci, Ahmet Ömer Kocaşaban Anaokulu'nu da ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin etkinliklerine eşlik eden İl Müdürü, onlarla birlikte oyun oynayarak keyifli anlar yaşadı. Şube Müdürü Hayati Duman'ın da katıldığı ziyarette, Sünnetci özverili çalışmaları dolayısıyla öğretmen ve idarecilere teşekkürlerini iletti.

TAYTAK, “ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE EMANETİ GERİ ALACAĞIZ” TAYTAK, “ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE EMANETİ GERİ ALACAĞIZ”

TATİL SONRASI İLK GÜNÜN HEYECANI

Öğrencilerin yaz tatili dönüşünde onları yalnız bırakmayan İl Müdürü Miraç Sünnetci, ders öncesinde öğrencilerle sohbet etti. Tatil süreçlerindeki izlenimlerini ve yeni eğitim yılı için yaptıkları çalışmaları paylaşan öğrenciler, bu anlamlı ziyaretle motive oldular. Sünnetci, ziyaretin sonunda okul içi ve dışındaki başarılı çalışmalarından dolayı idarecilere teşekkürlerini sundu. 

Kaynak: FATMA SEDA CAN