Ziraat Bankası, ihtiyaç sahiplerine yönelik sunduğu düşük faizli kredi imkanlarına bir yenisini ekledi. Yeni ortak konut kredisi kampanyası kapsamında banka, 150.000 TL’lik finansman desteği sunuyor. Bu kampanya ile ev sahibi olmak isteyenler, 60 ay vadeli ve aylık sadece 1200 TL taksit ödeyerek hayallerindeki eve kavuşma şansı yakalıyorlar.

ATSONET nedir? ATSONET nedir?

Ayda 1200 T L Odeyene 150.000 T L Kredi Hazir Uzun Vadeli Dusuk Faizli Kredi Kampanyasi Basladi 640X331

Ziraat Bankası’nın ortak konut kredisi, en az 2 kişi ve en fazla 5 kişi tarafından ortaklaşa kullanılabiliyor. Bu sayede aylık ödemeler kişi başına düşürülerek, kredi kullanımı daha kolay hale getiriliyor. Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin ortak gelir beyanı sunmaları gerekiyor ve kredi tutarı, alınacak konutun piyasa değerine göre belirleniyor.

Ayda 1200 Tl Odeyene 150 000 Tl Kredi Hazir Uzun Vadeli Dusuk Faizli Kredi Kampanyasi Basladi

Kredi kullanıcıları için sağlanan güvenceler arasında gayrimenkul üzerine ipotek konulması ve gerek görülmesi halinde ek teminat talebinde bulunulması yer alıyor. Ayrıca, kredi paketi kapsamında zorunlu deprem konut ve hayat sigortası da yapılarak kullanıcıların güvenliği sağlanıyor.

Ziraat Bankası’nın düşük faizli ortak konut kredisi kampanyası, özellikle yükselen kredi faiz oranlarına karşı bir alternatif sunuyor. Detaylı bilgi ve başvuru için Ziraat Bankası şubelerine başvurabilirsiniz.

Kaynak: GAMZE KOÇAK