Çoğunluğun sağlanmasının ardından toplantıyı açan ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, “23 Ekim tarihinde Ankara’da TUSAŞ’ta meydana gelen terör saldırısından dolayı terörü lanetliyorum, Allah belalarını versin inşallah onların. Şehit olanlara Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Ayriyeten ülkemizin tam birlik ve beraberlikle içinde bir arada olmasının gerektiği şu sıralarda ilimizde 2023 yılı vergilendirme döneminde Afyonumuzun cefakâr işletmelerinden kurumlar vergisi ve gelirler vergisi ilk 5’tekileri okuyayım. Çünkü bunların tevazu ve teşvik edilmesi gerekiyor. Kurumlar vergisinde Sayın Kırlıoğlu grubu, Çakmak Mermer, HBB Mühendislik, Şuayip Demirel ve Sayın Prefabrik. Gelir vergisinde; Şuayip Demirel, Veli Çakmak, Feride Kırlıoğlu, Mustafa Coşgun, Ahmet Erçin Öztaylan yer almış. Allah vergi verenlerimizin, iş hacmini artırsın inşallah. Meclis Üyemiz Süleyman Kırlıoğlu’nun kardeşi Münevver Hanımın vefatından dolayı başsağlığı diliyorum. Geçtiğimiz ay baya bir yoğun geçti.”

ÜYELER BİLGİLENDİRİLDİ

Toplantının ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı gündem maddelerinde ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Meclis Üyelerini bilgilendirdi. Toplantının ikinci gündem maddesinde 2024 yılı Eylül ayı karar özetleri oy birliği ile onaylandı. Toplantının üçüncü gündem maddesinde 2024 yılı Eylül ayı hesap hülasası oy birliği ile tasdik edildi. Toplantının dördüncü gündem maddesinde 2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi için verilecek bursların miktar ve bedeli oy birliği ile onaylandı. Toplantının beşinci gündem maddesinde baklava ve tatlı azami fiyat tarifesi oy çokluğu ile onaylandı. Toplantının altıncı gündem maddesinde kafe azami fiyat tarifesi, ilgili meslek komitesinin tekrar çalışma yapması için oy çokluğu ile bir sonraki Meclis Toplantısında görüşülmesine karar verildi.

ÖNERİLERİNİ SUNDULAR

Toplantının yedinci gündem maddesinde ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Güzel, Yönetim Kurulu’nun Eylül-Ekim 2024 faaliyetleri hakkında sunum yaptı. Toplantının gündem maddeleri ve son gündem maddesi olan Dilek ve Temenniler kısmında; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, Meclis Başkan Yardımcısı Şükrü Bızıkcı, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer, Meclis Üyeleri Mehmet Burak Ertürk, Ali İhsan Çiloğlu, Ahmet Hikmet Dönerkaya, Erdal Ayva, Mahmut Önder Artuk, Necati Taşpınar, Süleyman Kırlıoğlu görüş ve önerileri için söz aldı. ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Meclis Üyeleri’ne katılımları dolayısıyla teşekkür ederek toplantıyı kapattı.

SUBYO’da Öğrencilere Ekmek Arası Sucuk İkramı Etkinliği SUBYO’da Öğrencilere Ekmek Arası Sucuk İkramı Etkinliği

Editör: Fadime Özkaran