Yeni hizmet kapsamında, A.TR, EUR.1/EUR.MED belgeleri ve Menşe Şahadetnamesi gibi ihracatta büyük önem taşıyan evrakların satışı ve onay işlemleri artık İscehisar'dan da yapılabilecek.

Bu yenilikle birlikte, İscehisar ve çevresindeki ihracatçı firmalar, işlemlerini hızlandırarak Afyonkarahisar merkezine gitme zorunluluğundan kurtulacak. ATSO’nun sunduğu bu hizmet, bölgedeki ihracatçıların zaman kaybını minimuma indirirken, iş süreçlerini de kolaylaştırmayı hedefliyor.

İhracat evrakları, uluslararası ticaretin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli belgeler arasında yer alıyor. Bu hizmetin İscehisar'da da sunulmaya başlanmasıyla, ATSO üyeleri artık işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde tamamlayabilecekler. Bu adım, bölgedeki ticari faaliyetlerin artmasına ve İscehisar’daki işletmelerin ihracat kapasitelerinin genişlemesine olanak tanıyacak.

ATSO, her zaman olduğu gibi üyelerinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Bu hizmetin hayata geçirilmesiyle birlikte, ihracatçı firmaların iş yükü hafifleyecek ve dış ticaret işlemleri daha sorunsuz ilerleyecek.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu Ve Kaymakamlar Vali Yiğitbaşı'nı Ziyaret Etti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu Ve Kaymakamlar Vali Yiğitbaşı'nı Ziyaret Etti

Kaynak: CEMİLE KAYTAN