71852

Obaköy Yeşil Vadi

Obaköy ve Yeşil Vadi, Ankara'ya yakın ve doğa ile iç içe geçirilebilecek harika bir hafta sonu kaçamağı sunuyor. Kızılırmak kıyısında yer alan bu bölge, muhteşem doğasıyla biliniyor. Kahvaltı yapabilir, doğa yürüyüşleri yapabilir ve çocuklarınızla ekolojik tarım deneyimleri yaşayabilirsiniz.

Obakoy Yesil Vadi

Kaman Japon Bahçesi ve Kalehöyük Arkeoloji Müzesi

Kaman Japon Bahçesi ve Kalehöyük Arkeoloji Müzesi, Ankara'ya yaklaşık olarak 1 saat 45 dakika mesafede bulunuyor. Japonya Ortadoğu Kültür Merkezi tarafından yaratılan bu alan, botanik bahçeleriyle ünlüdür ve her yıl ziyaretçi çekmektedir.

Kaman Japon Bahcesi Ve Kalehoyuk

Ilgaz Dağı Milli Parkı

Ankara'ya 2 saat 45 dakika uzaklıkta bulunan Ilgaz Dağı Milli Parkı, doğa severler için ideal bir destinasyondur. Burada doğa yürüyüşleri, kayak, kızak ve piknik gibi birçok aktivite yapabilirsiniz. Ilgaz Dağı, yaban hayatı gözlemciliği ve dağcılık için de popüler bir yerdir.

Ilgaz Dagi Milli Parki

Gençlik Merkezine bekliyoruz! Gençlik Merkezine bekliyoruz!

Hazım Dağlı Tabiat Parkı

Ankara'ya 171 kilometre uzaklıktaki Hazım Dağlı Tabiat Parkı, sarıçam ağaçları ve temiz havasıyla bilinir. Trekking, kamp yapma, piknik ve manzara fotoğrafçılığı gibi aktiviteler için ideal bir yerdir.

Hazim Dagli Tabiat Parki

Kırkpınar Yaylası

Ankara'ya yaklaşık 2 saat 45 dakika mesafede bulunan Kırkpınar Yaylası, doğa ile baş başa kalabileceğiniz bir diğer harika seçenektir. Yayla, sarıçam ve karaçam ağaçlarıyla çevrili olup, yürüyüş, kamp, karavan turu ve manzara seyri gibi aktiviteler için idealdir.

Kirkpinar Yaylasi

Ankara'ya yakın bu harika yerleri keşfederek keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Kaynak: GAMZE KOÇAK